2/1/13

Επιστημονική Διημερίδα/ ΕΨΥΠΕ/ 15-16 Φεβρουαρίου 2013

Επιστημονική Διημερίδα

"Σχολείο, Οικογένεια, Κοινότητα. Πρόληψη και Ψυχοθεραπευτικές Παρεμβάσεις σε Παιδιά Σχολικής και Εφηβικής Ηλικία¨

15-16 Φεβρουαρίου 2013, Αθήνα
Ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού & του Εφήβου - Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. - διοργανώνει επιστημονική διημερίδα με τίτλο “Σχολείο, Οικογένεια, Κοινότητα: Πρόληψη και Ψυχοθεραπευτικές Παρεμβάσεις σε παιδιά σχολικής και εφηβικής ηλικίας”, στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2013, στο Ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis, στην Αθήνα. 


Η διημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, καθώς και σε όσους δουλεύουν με παιδιά και εφήβους και ενδιαφέρονται για την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων γενικότερα. Η παρακολούθηση της διημερίδας είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.


Η διημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του προγράμματος της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. “Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης του Σχολικού Εκφοβισμού βασισμένο στη Θεωρία της Εν-νόησης” που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”.


Για περισσότερες πληροφορίες και νεότερες ανακοινώσεις μπορείτε να επισκέφτεστε το blog του Προγράμματος Παρέμβασης της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. για το Γυμνάσιο: epsype-mbt.blogspot.gr και την ιστοσελίδα της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. www.epsype.gr 


Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο mbtschools.gr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.