3/10/12

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εθελοντικής εργασίας στο "Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού(bullying) στο δημοτικό σχολείο: STOP στην ενδοσχολική βία"

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί και να σας ευχαριστήσει όλους για τη συμμετοχή σας.

Η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. στα πλαίσια του προγράμματος που διεξάγει με αντικείμενο την Ενδοσχολική βία στο Δημοτικό σχολείο, προσκαλεί για εθελοντική εργασία στη 3η φάση χορήγησης ερωτηματολογίων απόφοιτους ή φοιτητές ψυχολογίας ή παιδαγωγικών τμημάτων. 

Η χορήγηση των ερωτηματολογίων αφορά σε Δημοτικά σχολεία της Αττικής και θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου 2012. ΟΙ χορηγήσεις αποτελούν σημαντικό μέρος της έρευνας που διεξάγεται και θα γίνονται πρωινές ώρες, γι' αυτό απαιτείται ανάλογη δέσμευση και συνέπεια από τους ενδιαφερόμενους.

Πριν την έναρξη των χορηγήσεων στις 11 Οκτωβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί, από ειδικούς ψυχολόγους, ενημέρωση για το πρόγραμμα καθώς και εκπαίδευση στην χορήγηση ερωτηματολογίων. 
Μετά το πέρας των χορηγήσεων οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής και βιβλίο σχετικό με την Ενδοσχολική Βία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο κάτωθι email: antibullying.gr@gmail.com με θέμα: Εθελοντική εργασία για χορήγηση ερωτηματολογίων 3η φάση

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Η ερευνητική ομάδα του προγράμματος

"Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού(bullying) στο δημοτικό σχολείο: STOP στην ενδοσχολική βία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.