26/6/12

Το 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ & το ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΕΦΗΒΩΝ «ΩΡΙΩΝΑΣ» οργανώνουν ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Φεβρουάριος-Ιούνιος 2012


2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
&
ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΕΦΗΒΩΝ «ΩΡΙΩΝΑΣ»
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Θέατρο - Εικαστικά- Μουσική
Φεβρουάριος-Ιούνιος 2012
     
Το Κέντρο Ημέρας Εφήβων «Ωρίωνας» της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. σε συνεργασία με το δήμο και με σχολεία του Χαλανδρίου, ανέπτυξε ένα πρόγραμμα καλλιτεχνικών εργαστηρίων, που στόχο είχαν να φέρουν σε επαφή όσο το δυνατόν περισσότερους εφήβους με τις δυνατότητες που έχουν για έκφραση και δημιουργία.
 Στο 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, διευθυντής, καθηγητές και μαθητές  ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα για τα εργαστήρια, ανοίγοντας χώρο για να μπορέσει να εκφραστεί η φαντασία και προσωπική δημιουργικότητα.
Τα εργαστήρια  λειτούργησαν στον χώρο του σχολείου, σε ώρες μετά την λήξη του σχολικού προγράμματος. Παράλληλα με την γνωριμία με αντικείμενα που τους ενδιαφέρουν, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν με δημιουργικούς τρόπους που ευνοούν την μεταξύ τους συνεργασία και επικοινωνία, σκέψεις και συναισθήματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.
Συγκεκριμένα στα πλαίσια εργαστηρίου Εικαστικών λειτούργησαν εργαστήρια Ζωγραφικής και Κόμικ. Αντίστοιχα εργαστήρια Φωνητικής, Ηχοληψίας και Ηχογράφησης στα πλαίσια του μουσικού εργαστηρίου και εργαστήρια Αυτοσχεδιασμού και Παντομίμας σε αυτά του Θεατρικού Εργαστηρίου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον διευθυντή κο Ασλάνη για την άψογη συνεργασία, καθώς και τους μαθητές που συμμετείχαν στα εργαστήρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.